Optimized Padel Logo

Våra padeltränare

Hos oss på Optimized Padel Center erbjuds träning och kurser för alla kunskapsnivåer. Hör gärna av dig till en av våra instruktörer vid frågor samt för att boka in din träning. Nedan hittar du kontaktinformationen till våra padelinstruktörer.

Padeltränare Varberg Emil Olsson

Emil Olsson

Emil är vår anläggningschef och håller även i många av träningspassen. Han har lång erfarenhet av padel på högsta nivå och kan hjälpa dig från glad amatör till proffs.

Jesper Lundberg padeltränare Varberg

Jesper Lundberg

Han har nyligen flyttat till Varberg från Marbella där han även tagit sin tränarutbildning av David och Guillermo på Beyond Padel. Jesper brinner för padel och vill göra detta till en karriär så tveka inte att boka in träningstimmar för att utveckla ert spel.

Niclas Padeltränare

Niclas Lind

Niclas är 43 år och är certifierad grundutbildad av Svenska Padelförbundet och har själv spelat padel i flera år. Om det inte finns några lektioner ute på Matchi så är ni varmt välkomna att höra av er till Niclas på telefon eller mejl för att boka en träningstid.

Hampus Olofsson padeltränare Varberg

Hampus Olofsson

Jag har en bakgrund inom tennis, och padel har jag spelat sedan 2017. Jag har gått min padeltränarutbildning på Prio Academy under våren 2021.

Träningar kör jag på vardags eftermiddagar/kvällar och helger.

Robin Wikström padeltränare Varberg

Robin Wikström

Jag håller i olika typer av evenemang/träningar, från nybörjare som vill lära sig grunderna, till mer avancerade träningar och håller även i träningsläger under vissa helger.