Optimized Padel Logo

Träna padel i Varberg

Vi erbjuder padelträning för alla åldrar och nivåer med någon av våra proffsiga tränare. Hos oss kan du alltid vässa din teknik och få roligare och bättre padelspel oavsett om du spelar match eller sällskapsspel. Starta eller fortsätt din padelresa hos oss.

Padeltgräning alla nivåer

Padelträning för alla nivåer

Hos Optimized Padel har ni alla möjligheter att utvecklas som padelspelare. Vi har stor erfarenhet bland våra tränare för alla spelstyrkor. Vi erbjuder träning för alla åldrar och fyller kontinuerligt på med nya kurser och träningspass. Ni håller er uppdaterade via Matchi. Har du frågor kontakta: bernt@optimizedpadel.se

Varbergs bästa padeltränare

För att kunna erbjuda dig högsta möjliga kvalitet har vi knutit till oss de bästa padeltränarna i Varberg. De har alla lång erfarenhet av både padel som sport och att lära ut padel till andra oavsett nivå. På ett pedagogiskt sätt ser våra tränare till att du utvecklas och får ut mer av tiden på padelbanan.

Läs mer om våra tränare

Jesper Lundberg padeltränare Varberg
Boka padelbana Varberg

Så bokar du padelträning

Privatlektioner i grupp bokar du enklast här. Där ser du vilken spelarnivå passet gäller och vem som håller i träningen. Det går också bra att kontakta våra tränare via e-post för att boka träningspass.